E TWİNNİNG PROJEMİZ

Yeniyurt İstiklal İlkokulu Surprise of Nature Projesi ile Bilinçleniyor.

2021 yılı hem ülkemizde hemde dünyada özellikle yangın olaylarının görüldüğü bir yıl olmuştur. Yaşanan olaylar sonucunda bilinçlenmenin ve hazırlığın önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Yeniyurt İstiklal İlkokulu afet farkındalığını ve bilincini arttırmak amaçlı Türkiye ve Romanya'daki diğer 10 okul ile birlikte Surprise of Nature (Doğanın Sürprizleri) E-Twinning projesine partner okul olarak katılmıştır. Okulumuzda İngilizce öğretmeni Zuhal Akpınar önderliğinde yürütülen projenin ilk etkinliği "Yangından Korunma Haftası" etkinliği gerçekleştirilmiştir. Projedeki öğrencilerimiz hem yangın konusunda bilinçlendirilmiş hem de boyama etkinliği yapmıştır.Mayıs ayına kadar devam edecek olan projede sel,deprem,erozyon ve hortum gibi birçok doğal afet konusunda etkinlikler yapılacak ve uzman seminerleri düzenlenecektir.

meb_iys_dosyalar/31/03/707104/dosyalar/2021_10/11100812_E-TWINNING.mp4